Kiemelt ajánlatok

Spirit Apartman

Fekete Macska Panzió

Puskás Vendégház és Családi Pince

Hanga Vendégház

Garzó Tanya Vendégház

Legénd Üdülőfalu

Balogh-Szatmári Kúria

Csali Vendégház Tisza-tó

Két Jóbarát Apartmanház

Margaréta Apartman Ház

Bónom-zugi nyaraló

Szalóki Üdülőház

Elisabeth apartman

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Platán Panzió

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Életfa vendégház

Kőtenger Panzió

Gereben Villa

Vas megye, Velem, Gesztenyés u. 10.

Szálláshely sok program és túralhetőséggel, csendes, nyugodt környezetben, családoknak, kisebb csoportoknak

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Gereben István
Telefon: 06/94/322-163
Mobil: 06-20-3544599
E-mail cím: gerebenvilla@freemail.hu
Weboldal: www.gerebenvilla.hu

Szálláshely bemutatása:

Velemben, az üdülő övezetben, közel a falu központjához, csendes, nyugodt környezetben pihenésre vágyóknak, turistáknak, kerékpáros turistáknak, természetbarátoknak, családoknak, kisebb csoportoknak kínáljuk szálláshelyünket.

2-4 ágyas szobáinkban akár 10-14 főt is el tudunk helyezni. A szobák tusolós fürdővel, televízióval, hűtőszekrénnyel felszereltek. Vendégeink részére konyhahasználati, étkezési lehetőséget; zárt udvarunkban parkolót biztosítunk.

A villához tartozó kert kiválóan alkalmas pihenésre, napozásra, grillezésre, bográcsozásra. A gyerekeket hinta, játékos kedvű vendégeinket lengőteke, pingpongasztal is várja.

Környék, programlehetőségek:

Velem az Alpokalján, a Kőszegi hegyvonulat délkeleti oldalán, középen helyezkedik el, az Írottkő Naturpark területén. Páratlan klimatikus adottságának köszönhetően tiszta levegője a légúti betegségek kiváló gyógyítója. A faluban található Magyar Múlt, Magyar Jelen Üdülőfaluban étterem és fedett fürdő áll az érdeklődők rendelkezésére. A községben népi mesterségek hagyományait ápoló Alkotóház működik, melynek területén őrizték 1944.12.29. és 1945.03.19. között a magyar szent koronát. Velem határában megtekinthető egy működőképes műemlék vízimalom. Az egyik legismertebb és leglátogatottabb rendezvény az országos hírű októberi Gesztenye-ünnep.

Közép-Európa egyik legismertebb régészeti lelőhelye a község fölött emelkedő Szent Vid-hegy, temploma ismert búcsújáróhely. Aktív pihenésre vágyó vendégeink számos – akár a szomszédos Ausztriát is érintő – gyalogos és kerékpáros túraútvonal között válogathatnak. Velemből indult az országos kéktúra útvonala, és kerékpárút halad át rajta. Turista utak vezetnek a 883 m magas Írottkőhöz, melyen kedvelt kirándulóhelyek: Kalaposkő, Asztalkő, Óház kilátó, Hétforrás, Hőrmanforrás, Stájer-házak, ahol Erdészeti Múzeum található.

A környék további nevezetességei: a cáki műemlék pincék, több száz éves szelidgesztenyefák környezetében, és a bozsoki Sibrik–kastély. A közelben lévő Kőszeg város is sok látnivalóval /Jurisics vár/ rendelkezik. A határ közelsége lehetővé teszi Ausztriába kirándulást, ahol rengeteg látnivaló /pl. Léka vára/ és fürdési lehetőség vonzza a kirándulókat.


   


Vissza a kereséshez »